Personal Coaching SEO | SEO Algo Fixed

Belajar SEO & Website Marketing Lebih Mendalam, Kini Secara Face to Face Dengan Pakar SEO Malaysia

Sertai special personal coaching yang menekankan aspek pembinaan brand sehingga terciptanya trust pada jenama online anda.

|

Salam & Hello Dari Azham Zanal, Pakar SEO Malaysia.

 

Pengalaman lebih 10 tahun melakukan kerja – kerja online secara fulltime telah mematangkan saya tentang selok – belok perniagaan internet.

Seawal tahun 1998 lagi, rumah telah dilengkapi talian internet. Ia membuka mata saya tentang potensi pendapatan secara online.

Ayah dan ibu selalu pening kepala bila terima risalah bisnes online yang dihantar kerumah. Mostly dari oversea. Mereka mahu saya mengejar cita – cita dahulu.

 

Bila cikgu tanya disekolah, Azham nak jadi apa dah besar?

Saya nak jadi Pilot, cikgu!

 

Itu yang ibu ayah suruh jadi bila dengar anak kecilnya berimpian besar.

Waktu ni impian saya untuk mengecapi kehidupan “kerja dari rumah” dan “tak perlu pergi kerja”. Hahaha..

Ini sebenarnya adalah satu projection didalam minda bawah sedar kita bagaimana apa yang kita fikirkan itu boleh menjadi kenyataan.

 

Dan percaturan alam itu telah menjadikan siapa diri saya hari ini. Seorang pakar dalam bidang perniagaan internet. Kini sudah 10 tahun saya lakukan perniagaan internet secara sepenuh masa.

 

Saya hasilkan pendapatan 4 ke 5 angka setiap bulan, secara konsistan tanpa perlu keluar rumah.

 

Setelah selesa dengan pencapaian hari ini, saya tidak terus berhenti. Menjadi tugas saya bagi membantu anda pula.

 

Sebelum ini saya giat membantu anda untuk rankingkan website di Google secara percuma.

 

Walaupun ramai yang dah berjaya rankingkan website mereka, tetapi sering kedengaran tentang pelawat yang tidak convert jualan.

Dimana Silapnya?

 

Sebenarnya ranking 1st page Google, bukanlah bermakna SALES. Sila buang tanggapan ini jauh – jauh.

 

Sedangkan orang yang beriklan target “buying keyword” dan mendapat 200 pelawat sehari, tetapi bukan bermakna 200 jualan.

 

Masih ada PROSES yang perlu dilalui untuk convertkan mereka menjadi pelanggan.

 

Dan inilah sebenarnya rahsia yang ramai tidak tahu. Rahsia yang biasanya anda perlu invest beribu ringgit untuk duduk dan belajar dari satu guru ke satu guru yang lain supaya dapat kuasai semuanya.

 

Ramai juga yang mencuba lakukan semuanya sendiri, namun tidak ramai yang berjaya lantaran kerja yang banyak dan agak merumitkan jika buat sorang – sorang tanpa pemandu.

 

Anda tidak dapat ukur sudah sampai tahap mana pencapaian anda dan jika sedang melakukan kesilapan, anda juga tidak sedar.

 

Bila anda lakukan sesuatu perkara dengan bantuan seorang guru, ada tempat rujukan bila tak faham. Ada yang tegur bila tersilap. Itu akan bantu anda cepat berjaya.

 

Dan itulah sebenarnya tentang program yang saya namakan sebagai IM Pilot.

 

Ada 2 Pengertian IM Pilot Untuk Saya Dan Anda

 

– Saya seorang Pilot yang membawa bisnes anda ke mercu kejayaan

– IM Pilot adalah satu program melengkapkan seorang Bakal Pilot (Peneraju Bisnes) ke dunia Internet Marketing. Perniagaan online dengan menggunakan website.

 

Andai ibu ayah masih ada lagi, pasti mereka berbangga dengan pencapaian anaknya ini, yang kini Pilot dalam segala – galanya.

 

Jadi dah bersedia nak ketahui apakah Program IM Pilot ? Teruskan bacaan..

IM PILOT

Personal Coaching Untuk Pengurusan Bisnes Online

 

Ini ialah sesi bisnes coaching yang akan melahirkan pilot – pilotyang tahu arah tuju bisnes masing-masing, tidak terhad kepada SEO sahaja, namun merangkumi semua aspek marketing.

Belajar SEMUA Aspek Yang Menjana Conversion Supaya Potensi Pelanggan Tidak Terhad!

 

|

Kelebihan Personal Coaching IM PILOT

|

Tempoh Coaching

10 Sesi Dalam 5 Bulan

Dalam 10 sesi ini anda akan belajar banyak perkara tentang pembangunan website yang mampu beri impak dan hasil.

Anda perlu hadir ke pejabat saya di Bangi, untuk belajar selok – belok perniagaan internet.

|

Waktu Yang Flexible

Boleh Pilih Tarikh & Masa

Saya faham anda juga sibuk dengan urusan harian dan urusan perniagaan. Maka anda boleh pilih sendiri 3 slot & masa untuk sesi coaching anda.

Sesi hanya berjalan pada waktu pejabat Isnin-Jumaat sahaja.

 

|

Kehadiran Sesi

Boleh bawa / hantar team

Anda boleh hadir sendiri atas kapasiti pemilik bisnes atau boleh hantar team & staff anda yang diberi peranan untuk menjaga content, marketing dan hal ehwal di laman web.

Anda juga boleh membawa seorang rakan sebagai peneman atau pencatat semasa sesi coaching berjalan.

|

Belajar Ilmu Mahal

Segalanya Untuk Bisnes Online

Dapat belajar ilmu – ilmu mahal seperti Copywriting, Email Marketing, Content Marketing, Paid Ads Marketing, Zero Cost Marketing, Brand Marketing semuanya all in one.

Antara Modul Yang Akan Dipelajari

|

Research

Pencarian Niche paling menguntungkan dalam bisnes yang anda ceburi
|

Marketing Plan

Saya akan keluar dengan Marketing Plan yang sesuai untuk produk dan matlamat bisnes anda
|

Suggest

Saya akan suggest tools yang baik dan low cost untuk tujuan funneling pelawat.
|

Building

Kemudian masuk kepada pembinaan content marketing website dengan target 1 niche yang profit.
|

Funneling

Belajar strategi & proses membawa masuk pelawat dari kaedah yang di pilih.
|

Monetize

Proses menganalisa perlakukan pelawat, dan bagaimana mereka “interact” keatas content anda.
|

Validation

Proses menambah content yang telah diperbaiki dan di maksimakan ratingnya.
|

End Result

Anda akan jadi serba boleh, dan dapat menguasai setiap bidang yang di ajar.
|

IM Pilot

Anda mampu rise and repeat proses ini pada bisnes anda yang lain.

Bawa Hala Tuju Bisnes Anda Ke Arah Yang Betul

Untuk bergelar seorang Pilot Sebenar (Pemandu Kapal Terbang), anda tidak boleh buat salah langsung kerana ia bakal mengudang kecelakaan.

Sama juga dengan bisnes anda, kapal terbang ibarat bisnes anda, dan pilot yang menerajui bisnes ini perlulah seorang yang serba tahu dan ada limu dalam menentukan sesuatu keputusan.

Saya hanya guru yang menerangi jalan anda. Namun anda yang perlu jalan sendiri. Walaubagaimana pun, saya telah siapkan tutorial dan nota penting didalam menjadikan perkara ini satu kenyataan. Bantuan dan support saya berterusan.

Daftar Sekarang!

Anda layak menerima harga istimewa sempena pembukaan pejabat pertama kami di Bangi Sesyen 3. Jimat 64% dengan pendaftaran hari ini (terhad untuk 25 orang terawal sahaja)

Siapa Yang Perlu Dapatkan Sesi Coaching Ni?

|

Pemilik Blog

Pemilik Website WordPress wajib belajar strategi yang berkesan untuk menaikkan ranking blog anda dan kaedah tangkap database anda. Itu adalah caranya untuk berjaya kerana rata – rata pelawat yang datang ke website anda, tidak pasti apakah sebenarnya bisnes anda.
|

Owner Fanpage

Facebook adalah salah satu “Traffic Goldmine” terbesar dan cepat berikan hasil. Pemasaran menggunakan website tidak terhad di website sahaja. Business Page adalah salah satu kunci untuk mendapatkan traffic percuma melaluinya. Sebagai pemilik Fan Page anda wajib tahu kesempatan income percuma dari FB. Pemasaran di FB juga akan disentuh, jadi anda tentu tidak mahu ketinggalan ikuti coaching ini.
|

Peniaga Online

Walau di platform mana sekalipun anda berniaga,pemilihan keyword sangat penting untuk menarik lebih banyak trafik percuma dari Google.
|

Web Developer

Web Developer seharusnya ambil kesempatan bagaimana service anda dapat ditambah baik dan menepati kehendak pasaran. Anda juga akan dapat tawarkan service – service tambahan yang sangat menguntungkan.
|

Pemilik Ecommerce

Website Ecom milik anda dah bina cantik – cantik, harga pun mahal yaa amaat! Tapi tiada pelanggan yang membeli diwebsite anda. Itu yang wajib datang tu, dan saya akan terangkan beza shopee dan lazada dengan website anda. Serius.. bukan tentang kecanggihan website itu sebenarnya!
|

Pemilik Produk

Walaupun anda ada banyak ejen terlatih, syarikat anda tetap memerlukan Branding yang betul. Jangan sampai ada ejen yang claim mereka syarikat sebenar lantaran kehebatan mereka ranking di Google melebihi anda pemilik sebenar.
|

Travel Agensi

Di Google Malaysia carian lokasi travel yang menarik dipelopori oleh blogger yang buat duit dengan iklan seperti Vocket dan Denai Hati. Sedangkan result tersebut milik travel agency seperti anda. Carian yang terlalu banyak tetapi tidak dimanfaatkan potensinya. Anda sedang tinggalkan duit diatas meja tanpa diawasi. Sesiapa pun boleh ambil.
|

Servis & Perkhidmatan Lokal

Servis & perkhidmatan setempat lebih banyak bergantung kepada enjin carian dan keyword. Carian tentang service akan wujud dengan peta lokasi, alangkah ruginya jika service yang anda lakukan untuk penduduk setempat tidak mendapat expose yang sepatutnya.  Sesi coaching ini yang patut anda pergi.
|

Peniaga Yang Nak Buat Zero Kos Marketing

Zero Kos Marketing sememangnya wujud. Dengan menulis di facebook tentang bisnes anda, itu adalah satu contoh tentang zero kos marketing. Dalam coaching ini anda akan belajar tentang 90% darinya menggunakan teknik Zero Kos Marketing. Kelebihannya, keuntungan anda akan lebih tinggi.
CHOOSE US

Kenapa Anda Perlu Belajar Dengan Saya?

Z

Penglibatan Aktif Dalam Perniagaan Internet Dan SEO

Saya sangat aktif dalam SEO dan sentiasa mengikut perkembangan terbaru daripada Google.
Z

Pengalaman Lebih 10 Tahun

Sejak 10 tahun lepas, saya menjana income daripada pelbagai blog tanpa gunakan sebarang kos iklan.
Z

Strategi Yang Terbukti Berkesan

Semua strategi yang akan diajar nanti ialah strategi yang sudah pun terbukti berkesan. Malah saya apply ia kedalam setiap bisnes.
Z

Pakar Bukan Biasa - Biasa

Secara mudahnya, untuk convertkan pelawat kepada pelanggan, ia ada seninya sendiri. Dengan pengalaman lebih 10 tahun full time, saya dah kuasai banyak ilmu dan kemahiran menjual online. Semua ini akan saya turunkan ilmunya kepada anda.
|

Berapa Yuran Coaching?

Sesi coaching begini akan membolehkan anda mendapat hasil dengan lebih pantas dan disertakan sekali pemantauan saya selama 3 bulan (sepanjang tempoh coaching). Yuran sebenar untuk sesi coaching lengkap ini ialah

RM2500

 

Namun…

Sempena pembukaan pejabat saya secara rasmi di Seksyen 3 Bangi, saya berikan harga istimewa untuk 15 orang terawal dengan penjimatan sehingga 64% iaitu pada harga

RM2500 

RM2000

RM1800

RM1000

RM900

RM890 Sahaja!

(hanya untuk 25 terawal, selebihnya perlu bayar ikut harga asal)

 

Daftar Sekarang!

Anda layak menerima harga istimewa sempena pembukaan pejabat pertama kami di Bangi Sesyen 3. Jimat 64% dengan pendaftaran hari ini (terhad untuk 25 orang / syarikat terawal sahaja)

FAQ

Soalan Lazim

Di mana lokasi untuk coaching?
Anda perlu datang ke pejabat baru saya iaitu di seksyen 3 Bangi. Alamat penuh akan diberikan nanti kepada peserta coaching.
Adakah sesi coaching akan bercampur dengan peserta lain?
Tidak. Setiap sesi coaching hanya dikhaskan untuk 1 peserta sahaja supaya dapat fokus untuk berikan panduan terbaik mengikut jenis produk.
Masa dan tarikh kena tetapkan sendiri?
Boleh ditetapkan sendiri mengikut kelapangan anda, namun perlu mengikut kekosongan slot. Jika slot sudah penuh, anda perlu ubah ke tarikh & masa yang baru.
Memang sesi 2 jam sahaja atau boleh lebih?
Saya hadkan setiap sesi selama 2 jam bagi setiap peserta supaya saya boleh selesaikan sesi coaching semua peserta dalam masa yang sama.

Jika anda mahu lanjutkan tempoh masa coaching, anda perlu buat temujanji terlebih dahulu bagi mengelakkan pertindihan sesi.

Sertai Sesi Coaching & Mula Jana Income Dari Laman Web Tanpa Kos Iklan

Kali ni anda bukan belajar secara online. Anda akan berdepan dengan saya dan saya akan tunjukkan strategi sebenar step by step untuk jana income yang lebih banyak menggunakan SEO & website.
Daftar SekarangBaca Info