Ingin Belajar Hasilkan Artikel Lengkap SEO? Klik Disini! | SEO Algo Fixed

Jom Sertai Kelas SEO Algo Fixed

Untuk mereka yang suka berguru, jangan lepaskan peluang untuk belajar SEO dari Pakar SEO Malaysia, Azham Zanal yang akan diadakan di Putrajaya.

Rahsia Cara Naik Ranking Adalah Dengan Hasilkan Artikel Yang Lengkap SEO

Ok, ini adalah contoh sebenar service penulisan seo di website client. Lepas abam tulis, abam masukkan beberapa perkara. Tweak here and there sehingga semua jadi hijau. Yg oren outbounce link bermaksud kita kena beri reference pada sebuah site lain.

Fokus penulisan ni adalah untuk ajak pelawat klik-klik dalam website ni juga. Klik kemana pun lastly sampai ke produk page juga. Manakala setiap link yang di klik tersebut mempunyai keyword targeted.

Keyword targeted ni merupakan Keyword yang kita nak naikkan ke 1st page Google. Dan ini merupakan salah satu rahsia bagaimana selepas ranking website jatuh pada tahun lepas. Google telah kurangkan pelawat sehingga 80%, baki 20% diguna untuk analisa perlakuan pelawat keatas content website.

Dan abam dapati, link – link dengan keyword targeted ini yang “menyelamatkan” website dari terus hilang dari Google.

Apabila baki 20% pelawat yang datang ada klik pada link tersebut, dan pelawat teruskan bacaan, ini menjadikan pada penilaian Google yang artikel tersebut relevan dengan carian pelawat.

Hari ini selepas 6 bulan peristiwa Google Update, kebanyakkan website client mula ranking semula bagi keyword yang telah diset dalam setiap artikel. Ia mula ranking 1st page tanpa saya tweak apa-apa..

Ini kerana waktu penulisan artikel dilakukan, ia telah dilengkapkan seo-nya. Btw client memang guna yoast seo plugin dalam website wordpress. Sementara format penulisan yang saya lakukan tidak memerlukan sebarang plugin seo.

Plugin seperti Yaost SEO ni sesuai dijadikan guide untuk anda hasilkan content yang lengkap dengan seo. Tapi macam client saya ni, beliau pasang je plugin ni, tetapi tak pernah sentuh dan tak ikut guide yang diberi.

Sebenarnya penulisan artikel ni belum siap lagi. Walaupun menurut yoast dah complete seonya, namun masih ada beberapa step seo lagi yang belum di apply.

So itu adalah antara rahsia-rahsia teknik seo yang saya akan kongsikan dalam Kelas SEO Algo Fixed, yang akan diadakan di Putrajaya pada 3 Mac. Anda boleh dapatkan tiket berharga RM250 seorang atau semak pada LINK INI untuk dapatkan diskaun tentang kelas seo ini.

 

|

Kelas SEO Ini Akan Diadakan Di Bilik Seminar Putrajaya Pada 2 Mac 2019

Pastikan Anda Tak Terlepas..

Peluang Julung Kali Untuk Berguru Dengan Pakar SEO Malaysia!

[forminator_form id=”554″]