Cara Dapatkan Teknik Double Barrel Yang Bernilai RM190 Secara Percuma | SEO Algo Fixed

Teknik Double Barrel? Apakah Itu..

Haha..catchy nama best kot. Menarik perhatian orang nak tahu lebih lagi.

Btw post ini perlukan 2 minit untuk dihadam dan ada 2 video yang masing – masing 7 dan 8 minit saya nak BAGI PERCUMA.

Dalam video ni, ia tunjukkan 2 Rahsia yang saya guna dalam Cased Study Teknik Double Barrel.

Kira satu video, satu rahsialah.

Teknik Double Barrel Ada 2 Part

  • Cased Study
  • Teknik Double Barrel

Teknik Double Barrel ada 3 modul dan total dalam 19 video menerangkan langkah demi langkah

  • Bina lead page anda untuk collect email
  • Cara buat teknik double barrel

Gambar dibawah ni adalah 19 video tersebut

|

Dalam Panduan Utama saya tunjukkan cara buat, bermakna saya buat contoh sebenar.

Kemudian, didalam Cased Study Teknik Double Barrel pula, saya tunjukkan sekali lagi, tetapi ini tiada step by step bina lead page. Sebaliknya, perkara tersebut saya sudah readykan.

|

Dalam cased study ini, anda akan lihat bagaimana saya buat teknik double barrel bermula masa saya buat posting guna kaedah story telling, sehingga selepas 24 jam. Ia dimuatkan dalam 7 video.

Beza antara course utama dan cased study adalah, dalam cased study ia lebih kepada cara nak monetize posting yang kita apply teknik double barrel ni.

Antara penyebab namanya “Double Barrel” sebenarnya adalah kaedah untuk fahami facebook algo.

Bila anda fahami cara facebook algo berfungsi, barulah anda boleh manfaatkannya.

So saya sharekan action – action saya untuk buat post ni lebih ranking tinggi di newsfeed berdasarkan facebook algo sedia ada. Kira ala- ala seo untuk facebook lah.

Ada fahammmm..

So bagaimana nak dapatkan teknik double barrel ni secara percuma?

Harga asal saya jual RM190 dan kalau tengok social popup tu, memang ada orang beli.

|

Ini bukan link belian yang sengaja di adakan untuk nak bagi nampak percaya harganya mahal.

Harganya memang RM190 DISINI.

Untuk mendapatkan teknik double barrel secara percuma, anda perlu mendapatkan 176 Template Story Telling dan Ebook Cara Menulis Story Telling yang berharga RM126.

Kalau anda suka dengan Teknik Double Barrel ni, bermakna anda juga akan sukakan ebook ni juga.

Ebook ni adalah manual cara nak buat story telling. Siap 176 template ikut jenis bisnes yang anda jual.

Video Teknik Double Barrel ni course yang sama. Tetapi dalam bentuk video anda nampak cara sebenar ia dilakukan.

Btw sebelum anda beli, saya nak anda tonton dulu 2 video dari cased study teknik double barrel ni.

Saya Nak Beri Percuma Je 2 Video Ni

Tujuannya, kalau anda benar – benar nak dapatkan ebook ni, dan sedang survey bonus yang baik, maka saya benarkan anda akses 2 video dari 7 video dalam cased study ni.

[forminator_form id=”1130″]

Cara Dapatkan Teknik Double Barrel Yang Bernilai RM190 Secara Percuma
|

Teknik Double Barrel? Apakah Itu.. Haha..catchy nama best kot. Menarik perhatian orang nak tahu lebih lagi. Btw post ini perlukan 2 minit untuk dihadam dan

Editor's Rating:
0