SEO Algo Fixed | SEO Algo Fixed

Masih buat SEO dengan teknik lama?

Tahun 2019, Google dah ubah algoritma untuk ranking laman web. Ini panduan lengkap untuk anda.

 

Bersedia untuk ranking semula web anda dengan teknik yang disukai oleh Google!

|

Ramai orang kata “SEO is ….

Tetapi setiap tahun masih ramai orang yang berjaya menjana pendapatan melalui blog masing-masing dengan bergantung sepenuhnya kepada SEO.

Lihat analisis yang dibuat oleh BraindonGaille berkenaan pendapatan yang dijana oleh blog seluruh dunia.

|

Lihat juga analisis income dari blog letreachsuccess.com dengan purata $4000 sebulan.

|

SEO is never dead.

SEO tak pernah mati.

Cuma seo ada beberapa isu (masalah) yang kerap berlaku disebabkan perubahan algoritma.

Masalah ni bukan hanya berlaku di Malaysia, malah dialami oleh semua pemilik blog seluruh dunia.  Apa yang anda alami, akan dialami juga oleh semua orang.

Apa masalah yang dialami oleh pemilik blog seluruh dunia?

Sebelum pergi lebih jauh, saya perkenalkan diri terlebih dahulu. 

|

Azham Zanal, Pakar SEO, Trainer

Hai, saya Azham Zanal. Pakar SEO Malaysia.

Saya dah lebih 10 tahun berkecimpung dalam dunia blogging dan sudah mempunyai banyak blog yang menghasilkan income konsisten setiap bulan.

Saya juga banyak membantu peniaga online & blogger di Malaysia dengan servis penulisan artikel SEO.

Kenapa saya layak untuk bantu anda dalam SEO?

Sebab saya dah tahu permainan Google untuk naik dan turunkan ranking blog anda.

 

Okay, back to main topic. 

Berikut ialah beberapa masalah yang dihadapi oleh pemilik blog seluruh dunia (termasuk anda!)

|

Perubahan Algo

Google sering menerima aduan dari pengguna mengenai laman web yang menipu (scammer) tetapi mendapat ranking tinggi, jadi Google akan ubah algoritma supaya web tersebut tidak lagi mendapat ranking yang bagus.

|

Menumpang

Semua blog bergantung sepenuhnya kepada Google (especially di Malaysia). Jadi, apa-apa yang Google buat atau ubah, pemilik blog terpaksa ikut semuanya jika masih nak kekal berada dalam ranking yang baik.

|

Tak Relevan Dah

Kebanyakan teknik yang diajar oleh sifu takkan bertahan lama. Apabila ramai orang dah buat teknik yang sama, maka Google akan ubah segalanya. Teknik lama dah tak relevan, kena sentiasa ikut apa yang Google sarankan.

|

Ranking Turun

Google akan turunkan ranking tanpa sebarang notis. Malah anda juga mungkin tak perasan ranking web anda sudah menurun. Penurunan ranking selalunya berlaku apabila Google ubah algoritma.

|

Web Dibuang

Ini yang paling teruk. Web anda akan hilang tanpa sebarang kesan. Google akan padam web anda dari senarai carian. Web blog anda akan jadi syok sendiri tanpa ada sebarang pelawat yang masuk. Dan anda tak akan sedar ini berlaku.

|

Terpaksa Bayar

Bila ranking web dah menurun, income dah berkurang. Jadi peniaga online terpaksa menggunakan google ads pula untuk mula menjual produk & jana income dari blog tersebut. Fuh, kena buang duit pula.

Dan Masalah SEO Ini Berulang Sekali Lagi Pada Penghujung Tahun 2018….

Sekitar bulan Ogos-November 2018, Google sekali lagi mengubah algoritma dan membuang semua laman web yang tidak menepati syarat mereka untuk berada dalam ranking terbaik. 

Saya juga mengalami masalah ni. Beberapa blog saya yang konsisten menjana income dah tak ada income. Semuanya hilang tanpa saya tahu apa puncanya.  Fuhh, seriously?

Pucat muka saya, pendapatan bulanan saya dah mula berkurang. 

Saya mula buat bacaan, rujuk semula dengan terma terbaru Google dan melakukan beberapa eksperimentasi kepada laman blog yang terjejas. Saya dah mula faham puncanya. Saya ubah semula apa yang Google mahu dalam semua blog saya.

Jadi, ini ialah punca kenapa web susah nak dapat ranking dalam algoritma terbaru.

|

Tak Berautoriti

Laman web yang ada autoriti sahaja yang akan dinaikkan ranking dengan cepat. Walaupun ianya web baru, tetapi memenuhi syarat autoriti yang diberikan oleh Google, maka laman web tersebut akan mudah naik ranking.

|

SPAM KEYWORD

Google pun bijak. Bila anda gunakan teknik lama yang sumbat sebanyak mungkin keyword, maka Google akan detect anda spam keyword di blog anda sendiri. Google tak bodoh, mereka hanya ubah sedikit algo dan web anda berada di bawah sekali~

|

Content Tak Ori

Perbuatan meniru atau mengambil content dari web orang lain akan menyusahkan diri anda sendiri. Google sendiri pun tak suka content yang dicuri atau plagiat, jadi web anda akan berada di bawah sekali (walaupun tiru dari blog sendiri)

Sekarang saya dah tahu teknik yang proven untuk naikkan semula ranking blog lama atau naikkan ranking web baru dengan sangat pantas. 

Psst, saya dah pun berjaya jana semula income dari blog-blog saya.

Berhenti try & error di blog anda. Saya dah pun compile video penerangan dalam panduan ni untuk bantu anda!

Memperkenalkan..

SEO ALGO FIXED

Teknik Bina Brand Di Google (New Algo 2019)

Ini ialah panduan SEO yang menggunakan algoritma terbaru Google bagi tahun 2019.

 

|

* Ini ialah panduan digital dalam bentuk video dan boleh download

|

11 Modul Video Penerangan SEO

Saya akan terangkan secara detail mengenai SEO yang sesuai dengan algoritma terbaru Google.

|

Teknik Asas Ranking Dengan Web & Blog

Anda akan belajar fundamental naikkan ranking web & blog anda

|

Teknik Asas Ranking Produk Google

Anda akan belajar fundamental naikkan ranking dengan menggunakan produk Google

|

Penerangan Lengkap Bahasa Melayu

Saya berikan penerangan yang lengkap dalam bahasa melayu supaya anda mudah faham.

|

Khas Untuk Pasaran Malaysia

Semua teknik yang diajar ialah untuk pasaran Malaysia namun boleh juga apply untuk pasaran luar negara.

|

Download & Ulang Tengok

Anda boleh download semua video dan ulang tayang setiap modul untuk rujukan.

Mulai hari ini, anda tidak perlu lagi nak pergi mana-mana seminar berkaitan SEO. Tak perlu lagi buang masa try & error atau buat eksperimen kepada blog anda sendiri. Anda hanya perlu tonton video panduan ni dan aplikasi apa yang saya tunjukkan kepada blog anda.

Mari lihat apa yang anda akan belajar dalam panduan ni:

|

1. Pengenalan Keyword

Dalam video ni anda akan diajar untuk kenal keyword yang perlu anda gunakan dan perlu anda elak dalam blog.

|

2. Keyword Tools & Research

Anda akan didedahkan dengan tools yang saya sendiri gunakan untuk mendapatkan keyword terbaik. 

|

3. Pemasangan WordPress & Setting SEO

Anda akan belajar cara untuk setting laman web anda supaya mesra SEO.

|

4. Google Analytic & Search Console

Anda akan didedahkan dengan cara setup analytic & search console yang betul.

|

5. Format Penulisan Artikel LSI

Anda akan belajar cara menulis artikel yang bakal menaikkan ranking website anda dengan pantas.

|

6. Google Sandbox & Faktor Ranking

Anda akan belajar cara untuk gunakan Google Sandbox & ketahui apa faktor yang menaik dan menurunkan ranking web .

|

7. One Way Link

Teknik link wheel & link pyramid akan membantu web anda mendapat ranking yang lebih bagus dari pesaing.

|

8. LSI Keyword

Saya dedahkan kepada secara detail mengenai LSI keyword. Dalam ni akan ditunjukkan contoh penggunaan keyword dalam artikel.

|

9. Backlink

Penggunaan backlink juga akan membantu naikkan ranking. Saya tunjukkan cara yang betul untuk lakukan backlink.

|

10. Email Marketing

Anda akan didedahkan dengan tools & teknik email marketing bagi mendapatkan pelanggan & menjana income dari blog.

|

11. Action Plan

Anda akan diberikan action plan untuk memudahkan anda membuat  setting SEO mengikut turutan yang betul.

Bukan tu je, saya juga ada sediakan beberapa bonus tambahan untuk bantu naikkan ranking web anda.

|

BONUS #1 : Adsense High Paying Niche

Saya akan tunjukkan niche yang mudah untuk jana income melalui adsense. Anda hanya perlu pilih niche yang anda mahu dan boleh mulakan blog niche pertama anda.

|

BONUS #2 : Google My Business

Cara jana income menggunakan servis yang disediakan oleh Google iaitu Google My Business. Saya juga akan tunjukkan bukti site yang menjana keuntungan melalui platform ini.

|

BONUS #3 : Ranking Dengan Shopee

Shopee sekarang merupakan laman web yang paling banyak trafik dan hampir menandingi Lazada. Rugi jika anda tak ambil kesempatan ini untuk ranking website anda di Shopee.

|

BONUS #4 : Support Group SEO

Saya bersedia untuk bantu anda jika anda mempunyai persoalan atau kekeliruan. Hanya perlu join group support telegram atau FB yang saya sediakan.

|

BONUS #5 : Cara Pasang VPS

Saya akan tunjukkan cara install VPS dengan menggunkan VestaCP ebagai control panel. Pemasangan VPS jadi semakin mudah nanti.

|

BONUS #6 : FREE UPDATE

Setiap kali ada perubahan algoritma, saya akan buat tutorial tambahan dan anda boleh dapatkan video terbaru di ruangan download.

Semua bonus ini bernilai RM1347, hari ini anda akan terima semua ini secara percuma selepas mendapatkan akses SEO Algo Fixed.

Ini bukan bonus biasa-biasa, tetapi semuanya akan membantu anda menaikkan ranking laman web secara PERCUMA!

(semua teknik yang saya tunjukkan ialah percuma, tak perlu bayaran tambahan)

Panduan ini akan menyelesaikan masalah SEO anda. Ianya ilmu praktikal. Anda belajar hari ini, hari ini juga boleh apply.

Selepas melakukan kajian dan eksperimen selama beberapa minggu, ilmu yang sangat bernilai ni boleh dijual dengan harga yang mahal sekitar Rm3000-5000.

 

 

Malah semua ilmu yang saya berikan ni memang terbukti berkesan. Lihat apa yang client servis SEO saya katakan mengenai teknik ni.

|
|
|

Saya setup SEO untuk blog client dan menerima pelawat yang semakin banyak setiap hari. Semua pelawat juga datang dari Malaysia.

Teknik yang saya gunakan kepada semua client saya diterangkan dalam panduan SEO Algo Fixed ni.

|

Afnan menggunakan teknik yang saya tunjukkan dalam panduan SEO sebelum ni. Dalam masa 1 bulan sahaja dia sudah berjaya menjana pendapatan dari blog tersebut.

Dalam panduan SEO Algo Fixed ini saya tambah lagi beberapa video tambahan untuk sesuaikan dengan perubahan algoritma terbaru Google.

Berdasarkan hasil daripada client & pembeli, panduan ni boleh dijual dengan harga yang sangat tinggi. Namun atas rasa tanggungjawab saya kepada pemilik blog (anda la tu) yang nak menjana income tanpa kos iklan, saya berikan harga istimewa kepada anda.

Harga istimewa ni takkan bertahan lama. Harga akan dinaikkan dari semasa ke semasa, malah mungkin setiap hari akan naik. Jadi pastikan anda bertindak segera supaya tidak perlu membayar pada harga yang mahal.

SEO ALGO FIXED

Teknik Bina Brand Di Google (New Algo 2019)

 

|

* Ini ialah panduan digital dalam bentuk video dan boleh download

|

11 Modul Video Penerangan SEO

Saya akan terangkan secara detail mengenai SEO yang sesuai dengan algoritma terbaru Google.

|

Teknik Asas Ranking Dengan Web & Blog

Anda akan belajar fundamental naikkan ranking web & blog anda

|

Teknik Asas Ranking Produk Google

Anda akan belajar fundamental naikkan ranking dengan menggunakan produk Google

|

Penerangan Lengkap Bahasa Melayu

Saya berikan penerangan yang lengkap dalam bahasa melayu supaya anda mudah faham.

|

Khas Untuk Pasaran Malaysia

Semua teknik yang diajar ialah untuk pasaran Malaysia namun boleh juga apply untuk pasaran luar negara.

|

Download & Ulang Tengok

Anda boleh download semua video dan ulang tayang setiap modul untuk rujukan.

|

365 Day Money Back Guarantee

Saya juga berikan pulangan semula wang selama 365 hari. Anda boleh dapatkan semula wang anda selepas anda dah aplikasi semua teknik yang saya tunjukkan dan masih tidak dapat hasil positif. Refund hanya diberi selepas saya meneliti setting SEO yang anda buatkan.

Soalan Lazim Berkenaan SEO

Panduan Ni Untuk Siapa?

Panduan ini sesuai untuk pemilik website yang ingin dapatkan kembali ranking yang telah hilang. Walau bagaimana pun, ia ada mengajarkan cara untuk setup website baru. Jadi ia juga sesuai digunakan oleh mereka yang baru nak berjinak dengan blog dan seo.

Susah ke buat SEO ni?

Pada peringkat awal anda mungkin merasa susah kerana perlu menyediakan artikel yang perlu ikut formatnya. Namun ia tidak lebih seperti menggunakan Microsoft Words sahaja.

Berapa lama website saya akan ranking muka pertama di Google?

Ia bergantung dengan kesusahan sesuatu persaingan. Sebagai contoh, keyword Bahasa Inggeris lebih sukar kerana anda bersaing dari seluruh dunia.

Berbanding keyword Bahasa Malaysia, persaingannya sangat mudah. Untuk blog baharu, akan ambil masa sekitar 3 ke 6 bulan.

Bagi website yang sudah lama, biasanya ambil masa 1 ke 2 bulan sahaja.

Berapa Harga SEO Algo Fixed?

Harga kami sebenarnya adalah RM150.

Namun dalam tempoh pelancaran harganya lebih murah dan naik setiap 2 hari.

Harga terbaru sila semak di atas.

Jika Saya Tak Berjaya, Adakah Saya Layak Mendapat Refund?

Ya, kami memberikan tempoh selama 365 hari jaminan pemulangan wang.

Kami faham SEO adalah perkara yang ambil masa, namun biasanya lepas 6 bulan.

Bila SEO dah ranking, anda dah boleh senyum lebar kerana masa inilah pelanggan anda sedang menggila ramainya.

Jika anda nak berfikir dulu, its okay…

Tetapi pesaing anda yang dah dapatkan panduan ni sudah mula naikkan ranking & tinggal anda jauh ke belakang.

 

Nak kejar mereka? Klik butang di bawah sekarang!

|